Priser och regler


Hyrespriser för bygdegården 


    gäller från 20230401 och framåt

Dygnshyra 24 h (12:00-12:00)                   3000 kr


Hela helgen (fre 12:00-sönd 12:00)      3500 kr


Dagshyra MAX 8 TIMMAR

( FRAM TILL 18:00 SENAST)                          1200 kr


Timpris  (minsta debitering 3 h)           300 kr/h I hyrespriset ingår:

Hela bygdegården inkl. bord, stolar, porslin och ljudanläggning.

Fritt Wi-fi och tillgång till projektor och duk. 

  

OBS!


DAGSPRISET ÄR ENDAST TILL FÖR KORTARE TILLSTÄLLNINGAR DAGTID. EXEMPELVIS VID  NAMNGIVNING, MINNESSTUND, BARNKALAS ETC. 


SKA DU HA EN FEST  KVÄLLSTID RÄKNAR VI DET SOM EN DYGNSBOKNING FÖR ATT NI SKA HINNA STÄLLA IORDNING SAMT STÄDA LOKALEN EFTERÅT.


BOKNINGSREGLER


FÖR ATT BOKA BYGDEGÅRDEN MÅSTE MAN HA FYLLT 25 ÅR. DET GÅR INTE ATT BOKA ÅT NÅGON ANNAN, DEN SOM STÅR PÅ HYRESKONTRAKTET SKA BEFINNA SIG I LOKALEN UNDER HYRESTIDEN OCH ÄR ANSVARIG FÖR ATT VÅRA REGLER EFTERLEVS. VÅRA FULLSTÄNDIGA BOKNINGSVILLKOR HITTAR DU HÄR


BETALNING SKER INNAN HYRESTILLFÄLLET VIA EN FAKTURA SOM SKICKAS TILL HYRESTAGAREN CA 2 VECKOR INNAN.


RÖKFÖRBUD RÅDER I HELA BYGDEGÅRDEN


BYGDEGÅRDEN SKA STÄDAS OCH LÄMNAS I SAMMA SKICK SOM NÄR DEN TILLTRÄDDES. STÄDMATERIAL FINNS ATT TILLGÅ OCH INSTRUKTIONER OM HUR DET SKA STÄDAS. SOPOR OCH TOMGLAS måste BORTFORSLAS.

DET FINNS sopkärl för kompost och restavfall SOM KAN ANVÄNDAS I MÅN AV PLATS.  


Tänk på att det tar tid både före och efter själva arrangemanget. Bord och stolar ska tas fram och ställas tillbaka. Det ska kanske dekoreras och pyntas. MAn tar själv med sig ev dukar eller annat pynt. Enklare ljuslyktor finns att låna.


Lokalen är utrustad med optiskt brandskydd (brandvarnare) som kan utlösas vid t. ex discorök. Ska ni använda en rökmaskin behöver vi veta det innan så vi kan stänga av detta temporärt. 


Man får gärna använda vårt lekrum på övervåningen men all lek sker på egen risk och lekrummet ska lämnas i samma skick som när ni fick tillräde till lokalen.


Tänk på att visa hänsyn till våra grannar och djuren runt om i hagarna. Släng inte glas, fimpar etc på marken.  efter midnatt får man inte spela musik med öppna dörrar eller vara högljudd utomhus.  Vi är rädda om vår bygdegård och förutsätter att även våra hyresgäster är det.
 unsplash