Om oss


Om oss


Huset byggdes 1929 och fungerade som byns skola fram till 1966. Sedan 1992 har Lillhärads bygdegårdsförening ägt och förvaltat byggnaden och bedriver sin verksamhet här . Läs mera om lillhärads bygdegårdsförening 


Bygdegården har renoverats i olika omgångar och är idag en fräsch och funktionell byggnad för alla typer av möten och sammankomster. Det finns två ingångar till huset varav en är utrustad med ramp. Fritt WI-FI via fiber (100/100) finns i hela huset. 


Nedre plan:

Den stora salen på bottenvåningen rymmer ca 100 personer vid dukat bord. Det är en ljus och rymlig lokal som renoverades 2017. Här kan man duka i olika sittningar och även ha dans och uppträdanden. den är utrustad med projektor och duk samt en bar med drickakyl. Det finns en ljudanläggning med mick samt hörslinga.

i anslutning till stora salen finns ett mindre förrum, kapprum och 5 toaletter varav en är handikappanpassad. 


Övre plan:

här ligger köket som är utrustat med husgeråd, spis med ugn, microvågsugn, industridiskmaskin, kaffebryggare & vattenkokare. Det finns en fullstor kyl samt en halvkyl med frysfack. Porslin finns för ca 100 personer.

den mindre salen på övervåningen rymmer ca 40 sittande gäster. Perfekt för den lilla sammankomsten eller mötet.  Den är utrustad med hörslinga och en tv-skärm. Många använder den för mindre minnesstunder eller dop.

på övervåningen finns även ett styrelserum för ca 10 personer samt ett lekrum för barnen med sittgrupp och ett litet bibliotek.
Vill du boka en visning av lokalen? Maila till:  bokning@lillharad.com  

 

Eller skicka en förfrågan via vårt bokningsverktyginteriörbilder 


Stora salen omöblerad

lilla salen på övervåningen med plats för ca 40 sittande

en variant på dukning

del av köket 

Förrum till stora salen. Perfekt till fördrinken eller buffébordet

I stora salen finns en bar med drickakyl